Facebook PixelCode

Грандіозний «Суперкубок Опілля» з футзалу розіграють 40 команд на 12-ти спортмайданчиках Тернополя

Масштабний міжнародний турнір «Суперкубок Опілля» з футзалу Тернопіль прийматиме цими вихідними, 5-6 жовтня. Гра відбудеться на 12-ти спортивних майданчиках міста за участю близько 40 команд.
Грандіозний «Суперкубок Опілля» з футзалу розіграють 40 команд на 12-ти спортмайданчиках Тернополя

До грандіозного турніру з міні-футболу долучаться учасники з різних міст України та з-за кордону. Перед стартом відбудеться жеребкування, після чого учасників розподілять по групах.

У фіналі змагань переможців нагородять медалями та грамотами, а чемпіони отримають головний Суперкубок. Додатково учасники отримають символічні подарунки від партнерів турніру.

Як сподівається директор з маркетингу корпорації «Опілля» Володимир Гомівка, гра в Тернополі буде видовищною та пройде на високому рівні.

— «Опілля» вже не один рік підтримує різні види спорту в місті, особливо ті, що останнім часом активно розвиваються та стають більш популярними. Саме футзал, як і футбол, може збирати в Тернополі вболівальників, що ми, сподіваюся, побачимо на цих вихідних. На «Суперкубку Опілля» зберуться сильні та амбіційні команди, які влаштують насичені футбольні баталії. А наша справа - добре вболівати за спортсменів та підтримати їх призами, — зазначив директор з маркетингу.

Пресслужба Пивоварні «Опілля»

Назад до блогу
Грандіозний «Суперкубок Опілля» з футзалу розіграють 40 команд на 12-ти спортмайданчиках Тернополя

Інші статті

17.05.2024
Зустрічайте новинку від «Опілля» – справжній смак сезону-2024
Улюбленого квасу «Опілля» стало більше. Тернопільська пивоварня розширила лінійку безалкогольних напоїв і випустила квас «Біли...
Вболівати за своїх із «Опіллям»: у чемпіонату Тернопільщини з футболу – новий генеральний партнер
Чемпіонат Тернопільської області з футболу вищої і першої ліг відбувається під егідою «Опілля». Тернопільська пивоварня стала офіційним гене...
11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я