Facebook PixelCode

«Опілля» – партнер благодійного шахового турніру за участі іменитих гросмейстерів

Спробувати перемогти легендарних українських шахістів і допомогти бійцям отримати необхідне для оборони України. Таку можливість мали учасники сеансу одночасної гри в шахи, що відбувся у Львові 4 квітня. Доброчинний захід допомогла провести тернопільська пивоварня «Опілля».
«Опілля» – партнер благодійного шахового турніру за участі іменитих гросмейстерів

Зіграти партію зі славетними Мартою Літинською, Олегом Романишиним, Олександром Бєлявським чи Адріяном Михальчишиним випадає не щодня. За попередньою реєстрацією учасниками турніру стали понад 70 охочих. Серед них і зовсім юні, і вже досвідчені любителі інтелектуальної гри. Особливе місце за шахівницями отримали представники Сил оборони з ЗСУ, Нацгвардії, поліції, Держприкордонслужби, ДСНСУ, ветерани, курсанти та українські військові, які одужують після поранень.

Організували сеанс одночасної гри департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА, ГО «ФОРПОСТ ЛЬВІВ» та Львівська обласна шахова федерація. Це вже другий такий турнір за участі відомих українських гросмейстерів. Перший відбувся у кінці березня 2023 року. Цьогорічний також благодійний і проведений без бюджетних асигнувань. Всі зібрані на заході кошти отримає волонтерська організація «Львівський лицар», яка постачає на фронт інноваційні технічні засоби для оборонців України.

Як офіційний партнер заходу «Опілля» долучилось благодійною продукцією. Артезіанська питна вода і натуральний квас живого бродіння від тернопільської пивоварні підтримали і відновили сили учасників шахових змагань.

Доброчинність – один із соціальних пріоритетів виробника. Із лютого 2022 року «Опілля» у рамках власного благодійного проєкту безкоштовно допомагає забезпечити питною водою не тільки українських військових, а й цивільних, які потребують допомоги через наслідки повномасштабного вторгнення російського агресора. За даними Forbes, до середини 2023 року пивоварня безоплатно надала більше 2 мільйонів літрів питної води, спрямувала на суспільно значущі проєкти 3,5 мільйона гривень. Минулого жовтня виробник за 350 тисяч гривень придбав найдорожчий лот благодійного аукціону на підтримку ЗСУ – картину «Тернопільська арта». Партнерство у проведенні цього шахового турніру з гросмейстерами у Львові засвідчує: «Опілля» і надалі продовжує активну доброчинність заради великої української перемоги.

Назад до блогу
«Опілля» – партнер благодійного шахового турніру за участі іменитих гросмейстерів

Інші статті

11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
«Опілля» підтримало видання книги про унікальну борщівську вишивку
Автентична борщівська вишиванка славить Україну і її традиції на весь світ. Поширенню цієї слави сприяє і «Опілля». Тернопільська пивоварня ...
08.04.2024
Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
Традиційним напоєм, який століттями українці готували і щодня пили впродовж року, є квас. Коли ж тепер полиці крамниць заполонила незліченна кількість закордонних штучних напоїв, українську ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я